Maak jullie bruiloft
Memorabel!

Kies voor hét moment van je leven
De ideale BABS!

Voor hét moment van je leven (als het goed is) moet alles perfect zijn. Je kleding, de locatie, de gasten, het feest. Maar vergeet ook niet om juist voor het belangrijkste moment van hét moment van je leven de juiste keuze te maken. De trouwceremonie moet helemaal aansluiten bij jullie. Niet alleen inhoudelijk, maar ook wat betreft sfeer. Jullie trouwceremonie met mij zal liefdevol, ontspannen & relaxed, en met humor zijn (dus je krijgt meteen buikspieroefeningen op je trouwdag, winwin!).

Jullie krijgen een ceremonie met heel veel toewijding en passie voor en speciaal voor jullie geschreven. Zelfs een ceremonie vol livemuziek als jullie dat willen. Ik zing jullie eigen lied, of maak zelf een tekst op een melodie die jullie zo mooi vinden.
Alles is mogelijk. Ik neem zelfs muzikant(en) mee als jullie dat willen en we maken er een prachtig moment van!

“Mijn naam is Carmen en ik ga van jouw ceremonie een memorabel moment maken!”
Klaar voor een memorabele bruiloft? Bel of mail me!

De ideale ceremonie begint met
Een gesprek!

Jouw ideale trouwceremonie is een moment waar je waarschijnlijk al lang over nagedacht hebt. In een gesprek met een trouwambtenaar bespreek je je wensen en hoe je jullie ceremonie voor je ziet. Door dit gesprek weet ik wat de wensen van jullie beiden zijn en kan ik hier 1 geheel van maken. Wat bespreken we zoal in zo’n gesprek?
Jullie persoonlijke verhalen
Toon van de ceremonie
Bijzondere wensen
Het officiële gedeelte
Klaar voor een memorabele bruiloft? Bel of mail me!

Wat een lieve reacties!

 • Vanaf de eerste kennismaking tot aan het officiële laatste woord was het helemaal zoals wij hoopten. Carmen zorgde met haar speech echt voor de persoonlijke noot tijdens de ceremonie. We merkten dat ze echt naar onze verhalen had geluisterd en betrok met een traan en een lach die mensen die het meest voor ons betekenden. Het was een eer om Carmens eerste bruidspaar te zijn. We hadden ons geen betere BABS kunnen wensen.

  Marcella & Marijn
 • Wat zijn wij ontzettend blij dat wij jou als BABS gekozen hebben.
  Hoe vlot en gezellig onze gesprekken waren, zo leuk was onze ceremonie.
  We wilde absoluut geen stijve ceremonie en daar heb jij zeker naar geluisterd !
  Je had contact gezocht met onze familie om zo nog meer te weten te komen over ons om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Je kwam zelf nog met volop ideeën, en het idee om er live muziek bij te doen. Dit heeft er voor gezorgd dat de ceremonie helemaal perfect was. Jullie zang was geweldig en het was zo leuk om naar jou verhaal te luisteren over ons.

  Als we alles over mochten doen, kiezen wij zeker weer voor jou en raden ook echt iedereen aan om jou als BABS te nemen.
  Jeffrie en Deveny
 • Lieve Carmen,
  Je doet en bent wat je van een BABS verwachten mag. Je bent vrolijk, enthousiast, humoristisch en persoonlijk. Je voelt je direct vertrouwd bij jou.  Wat heb je er voor ons een mooie ceremonie van gemaakt. Een persoonlijk verhaal met een vrolijke ‘noot’. Je raakte ons met je speech!
  Een super begin van deze voor ons speciale dag. Veel van onze gasten hebben ons ook laten weten dat ze de speech verrassend, humoristisch en persoonlijk vonden. Je bent een topper!!

  Theo & Corine
 • Het was een mooie relaxte, soepele ceremonie waar we echt heel blij mee zijn. Je hebt van diverse zijden informatie vergaard en daar een mooi en persoonlijk verhaal van gemaakt, waarvoor heel veel dank.
  Toppertje met humor en een persoonlijke touch, die alles op alles zet om de trouwceremonie tot een heel persoonlijke, soepele en luchtige bijeenkomst te maken.

  Kees & Marjanne
 • We willen jou bedanken voor jouw betrokkenheid, enthousiasme en positiviteit.Je hebt onze ceremonie echt persoonlijk gemaakt en rekening gehouden met wat wij graag wilden. Je dacht met ons mee en stelde ons leuke vragen. Hierdoor is het aangaan van ons geregistreerd partnerschap echt speciaal geworden!

  Evi & Maarten