Maak jullie bruiloft
Memorabel!

Kies voor hét moment van je leven
De ideale BABS!

Voor hét moment van je leven (als het goed is) moet alles perfect zijn. Je kleding, de locatie, de gasten, het feest. Maar vergeet ook niet om juist voor het belangrijkste moment van hét moment van je leven de juiste keuze te maken. De trouwceremonie moet helemaal aansluiten bij jullie. Niet alleen inhoudelijk, maar ook wat betreft sfeer. Jullie trouwceremonie met mij zal liefdevol, ontspannen & relaxed, en met humor zijn (dus je krijgt meteen buikspieroefeningen op je trouwdag, winwin!).

Jullie krijgen een ceremonie met heel veel toewijding en passie voor en speciaal voor jullie geschreven. Zelfs een ceremonie vol livemuziek als jullie dat willen. Ik zing jullie eigen lied, of maak zelf een tekst op een melodie die jullie zo mooi vinden.
Alles is mogelijk. Ik neem zelfs muzikant(en) mee als jullie dat willen en we maken er een prachtig moment van!

“Mijn naam is Carmen en ik ga van jouw ceremonie een memorabel moment maken!”
Klaar voor een memorabele bruiloft? Bel of mail me!

De ideale ceremonie begint met
Een gesprek!

Jouw ideale trouwceremonie is een moment waar je waarschijnlijk al lang over nagedacht hebt. In een gesprek met een trouwambtenaar bespreek je je wensen en hoe je jullie ceremonie voor je ziet. Door dit gesprek weet ik wat de wensen van jullie beiden zijn en kan ik hier 1 geheel van maken. Wat bespreken we zoal in zo’n gesprek?
Jullie persoonlijke verhalen
Toon van de ceremonie
Bijzondere wensen
Het officiële gedeelte
Klaar voor een memorabele bruiloft? Bel of mail me!