Even veelzijdig als
Zangeres!

Voor ieder moment de juiste
Zangeres

Al sinds ik een klein meisje was wist ik het al. Ik wilde zangeres worden. Inmiddels al een grote meid en zing ik met veel plezier op verschillende podia en in diverse omstandigheden mijn liedjes. Of je nu keihard wil feesten of een wat serieuzere gelegenheid wil laten begeleiden. Zowel solo als met diverse bands ben ik als zangeres beschikbaar.

Hieronder zie je een aantal van mijn vaste bands. Van een cover-feestband tot een heerlijke ‘Real Human Jukebox Experience’ en een thema-feestband in de stijl van een Oktoberfest! Maar ook in gelegenheidsformaties ben ik te boeken als zangeres.
Ben je op zoek naar een zangeres of band? Neem contact op
Zangeres in liveband Qwark

Qwark

QWARK! Live is een 8 koppige band met blazerssectie die al sinds 2005 op elkaar ingespeeld zijn om elk optreden compleet uit hun dak te gaan! Een avondje QWARK! staat garant voor een avondje stevige feestmuziek. Alle stijlen worden in de strijd gegooid: pop, rock, funk, disco of Nederlandstalige hits en regelmatig komen de nummers dankzij het enthousiasme van de band in een eigen QWARK! jasje terecht.

Die Knackärsche

Bekende (voornamelijk) Nederlandstalige hits van nu worden in een Oktoberfest-jasje professioneel uitgevoerd. Het voortdurende stuwende ritme zorgt dat er niet stilgezeten kan worden. Die Klugscheißenden Knackärsche maken graag uitstapjes naar muzikale hoogtepuntjes. Van een bijzondere polka tot herkenbare popmuziek en zelfs tot klassieke meesterwerken. Maar let op, Die Klugscheißenden Knackärsche staat voor authentiek!
Met een dikke knipoog…

Out of the Jukebox Band

Out of the Jukebox is een zelfvoorzienende muzikale live-act bestaande uit 4 (beroeps)muzikanten. Deze act speelt in op wat het publiek wilt en is passend op ieder denkbaar moment waar livemuziek gewenst wordt. Enkele voorbeelden: cafés, terrassen, straatevents, bruiloften, tuinfeesten, jubilea, festivals, campings en wat al nog meer te verzinnen.