Je gaat er gewoon van
Zingen!

Volg Zangles in RoosendaalWil je leren zingen?

Er zijn heel veel mensen die stiekem, wanneer ze alleen zijn, zingen. Soms lekker cliché onder de douche, of keihard in de auto met de radio mee. Je zult merken dat dit zeer ontspannend werkt. Wat nu als je je zangtalent zou kunnen verbeteren? Zou dat niet te gek zijn. Dat is precies de reden dat ik zangles geef in Roosendaal. Niets is zo leuk als lekker kunnen zingen zonder je zorgen te hoeven maken of de buren je horen, of dat de ramen breken.

Door mijn studie aan de Theaterschool en ervaring op het Conservatorium en  als zangeres in verschillende bands op verschillende gelegenheden kan ik je de leuke foefjes van het vak leren. Door nog steeds regelmatige bijscholing door middel van cursussen weet je zeker dat je de juiste technieken onder de knie gaat krijgen.
Wil je meteen inschrijven? Of wil je liever eerst een proefles?

Klaar voor een stapje hoger?
Zangcoaching

Je kunt ook bij mij als zangcoach terecht in Roosendaal als je meer wilt leren over je stem en aan de slag wilt gaan met technieken en podiumpresentatie. Ook als jij met jouw zanggroep/koor een leuke cursus in samenzang kunt gebruiken kun je bij mij terecht! Waar kunnen we zoal samen aan werken?
De juiste techniek
Liedinterpretatie
Podiumpresentatie
Volume & klank
Schrijf je meteen in

Ik zou wel eens een zangles willen proberen


Aanmelden voor zangles of zangcoaching